Okresná knižnica Dávida Gutgesela Bardejov

Vítajte v našej knižnici ...

  • Zväčšiť veľkosť písma
  • Predvolená veľkosť písma
  • Zmenšiť veľkosť písma

Ochrana osobných údajov

E-mail Tlačiť PDF

ZÁSADY SPRACOVÁVANIA A UCHOVÁVANIA OSOBNÝCH ÚDAJOV POUŽÍVATEĽA:  
OKRESNÁ   KNIŽNICA DÁVIDA GUTGESELA V BARDEJOVE

Okresná knižnica Dávida Gutgesela (ďalej len „knižnica“) spracováva osobné údaje registrovaných používateľov a zákonných zástupcov používateľov do 15 rokov v súlade s Nariadením Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27.4.2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa ruší smernica 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane údajov) a Zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov.

Posledná úprava Streda, 04 Júl 2018 08:39 Čítať celý článok...
 

Otváracia doba júl - august 2018

E-mail Tlačiť PDF


Posledná úprava Pondelok, 25 Jún 2018 12:41
 

Duša na palete

dusa na palete Okresná knižnica Dávida Gutgesela v Bardejove

Vás pozýva na výstavu portrétov 

Márie Cingeľovej  "Duša na palete"

Výstava potrvá od 2.7. do 31.8.2018

vo výstavnej sieni OKDG Bardejov


 

Bibliobox

S potešením oznamujeme priaznivcom Okresnej knižnice Dávida Gutgesela v Bardejove, že od 26. augusta 2014 ponúkame novú službu a to možnosť vrátenia kníh prostredníctvom BIBLIOBOXU.

     

Týmto spôsobom je možné vrátiť požičané knihy 24 hodín denne, v pracovných dňoch i počas víkendov. Vrátené knihy budú používateľovi z konta odpísané najbližší pracovný deň ráno. Veríme, že nová služba bude využívaná a umožní našim používateľom vrátenie požičaných kníh v čase, ktorý im vyhovuje. Návod na použitie, podmienky, ale aj informácie o otváracích hodinách knižnice a jej pobočiek nájdete na celoplošnej výzdobe biblioboxu.

                Budeme radi, keď nám napíšete Vaše názory na novú službu našej knižnice.

                                                                                          Mgr. Ľudmila Jászayová

                                                                                        riaditeľka OKDG


 
Viac článkov...


Stránka 1 z 2

Zriaďovateľ

Návštevnosť od 20.10.2008
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes125
mod_vvisit_counterMesiac4366
mod_vvisit_counterMinulý mesiac10130
Návštevnosť v roku 2016 - 154434

Najčítanejšie tituly Jún 2018

Odber noviniek

Anti-Spamová otázka: 1+1=
Meno:
Email:

Facebook